• BDO Romania anunța promovarea lui Ovidiu Bicu in functia de Partener in cadrul diviziei Business Restructuring
Article:

BDO Romania anunța promovarea lui Ovidiu Bicu in functia de Partener in cadrul diviziei Business Restructuring

12 ianuarie 2022

Ovidiu Bicu, Business Restructuring, Partner |

Cu o experiență de peste 17 de ani in consultanta, Ovidiu este membru ACCA si UNPIR si are o vasta expertiza in Restructurare/Insolventa, dar si M&A si Tranzactii, coordonand unele dintre cele mai mari proiecte de insolventa si reorganizare din Romania.

Prin numirea lui Ovidiu, divizia de Business Restructuring a BDO Romania ajunge, astfel, la 3 parteneri si isi consolideaza pozitia de top detinuta in piata insolventei din regiune.

Ma bucur sa fac parte dintr-o echipa solida si performanta, cu realizari de notorietate in domeniul insolventei si restructurarii si doresc sa multumesc lui Nic Balan si Geaninei Oancea pentru ca au crezut in mine.

Traversam incercari fara precedent, care ne arata ca numai uniti avem puterea sa inaintam si sa crestem. Vom continua sa ne mentinem aceleasi standarde inalte in tot ceea ce facem si sa oferim valoare adaugata clientilor nostri.” declara Ovidiu Bicu.

 

Despre BDO Romania

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanta financiara, juridica si de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondata in 1963, si care deține in prezent 1600 de birouri și 91,000 de angajați  în 167 de țări.