Oameni si valori


Oameni remarcabili. Rezultate remarcabile.

Scopul nostru principal este de a ajuta clientii sa isi indeplineasca obiectivele de business. Motiv pentru care intelegem echilibrul fin intre stabilitate, schimbare si nevoia constanta de imbunatatire.

La BDO, activitatea noastra zilnica are la baza crearea unei culturi mai bune penturu angajati, in timpul si in afara programului; este vorba despre a da inapoi comunitatii din care facem parte. Este vorba despre schimbare si rezultate mai bune.

Scopul și valorile BDO

Scopul nostru principal este să ajutăm oamenii să prospere, în fiecare zi. Tot ceea ce facem este înrădăcinat în acest scop și susținut de cinci valori de bază care ghidează modul în care lucrăm unul cu celălalt și cum ne servim clienții. Împreună, scopul nostru principal și valorile noastre de bază formează fundamentul afacerii noastre și au informat gândirea firmei noastre de peste un deceniu.


.


.


.


.


.

BUCURIE 

Bucuria este acea energie care ne motiveaza sa oferim mereu mai mult in relatiile pe care le construim si in proiectele in care ne implicam. 


DESCHIDERE 

Cautam perspective, remodelam orizonturi de dezvoltare si formam conexiuni durabile.


INOVATIE 

Creativitatea noastra are la baza intelegerea profunda a mediului de business si preocuparea continua pentru a oferi solutii practice si sustenabile. 


INCREDERE 

Avem incredere in echipele noastre si oferim incredere prin intermediul lor. 


RESPONSABILITATE 

Am gasit in responsabilitate sansa de a face mai mult si de a fi mai buni. 

Viața la BDO

La BDO, susținem o cultură a conducerii curajoase, în care toată lumea contribuie la succesul nostru colectiv. Credem că puteți avea un impact semnificativ în prima zi la BDO, ca profesionist cu experiență sau ca absolvent. Suntem o singură echipă BDO, care lucrează spre obiective comune, în timp ce ajutăm fiecare individ să găsească modalități de a-și conecta în mod semnificativ scopul cu scopul firmei noastre. Suntem mândri că suntem un loc care sprijină și încurajează oamenii să-și atingă potențialul maxim. Ne împărtășim ideile și ne ascultăm reciproc perspectivele, străduindu-ne să construim un viitor mai bun pentru toată lumea.


Faceți cunoștință cu liderii noștri

Echipa de conducere a BDO este dedicată promovării unei culturi de clasă mondială, recunoscând că acest lucru este imperativ pentru a ne ajuta firma să atingă orice altă prioritate, inclusiv modul în care ne servim clienții. Ele ajută la întărirea culturii noastre prin încurajarea încrederii, încurajând curiozitatea și promovând inovația, ținându-ne unii pe alții responsabili pentru îndeplinirea angajamentelor noastre. Liderii noștri înțeleg că nu există limită pentru ceea ce putem realiza - pentru oamenii noștri sau clienții noștri - atunci când o facem împreună.