• Industrii

Real estate si constructii

Real estate si constructii

Intelegem schimbarile si provocarile din acest sector, de la competitia si costurile ridicate, la parteneriate si asigurari de business.  

Servicii financiare

Servicii financiare

Schimbarea reglementarilor poate fi o provocare pentru companii si clienti activi in sectorul financiar. Noi îi putem ajuta sa faca fata provocarilor intr-un mod productiv.

Industria chimica

Industria chimica

Avem o experienta vasta in acest sector, fapt ce ne permite sa oferim clientilor nostri solutii optime, ajutandu-i sa faca fata provocarilor pietei si asigurand, de asemenea, profitabilitatea companiei pe termen lung. 

Industria metalurgica

Industria metalurgica

Oferim o abordare noua in lucrul cu producatorii din industria metalurgica, pastrand un parteneriat strans cu cei care ne sunt clienti. 

Energie

Energie

Avem experienta de lucru cu afaceri in fiecare segment al industriei energetice si miniere, inclusiv companiile producatoare. 

Tehnologie si comunicatii

Tehnologie si comunicatii

Oferim servicii de audit, consultanta fiscala si de risc pentru companii care ofera servicii software, hardware, cleantech, care desfasoara operatiuni atat local, cat si la nivel global.

Bunuri de larg consum

Bunuri de larg consum

In ultimii ani, companiile de retail si produse de consum au concurat intr-o industrie care evolueaza rapid. Cum se poate tine pasul cu schimbarile?

Distributie si logistica

Distributie si logistica

Expertii nostri in distributie lucreaza alaturi de clientii din intreaga gama de sub-sectoare, inclusiv produse farmaceutice si de ingrijire personala, moda, bunuri de uz casnic si textile.

Farmaceutice

Farmaceutice

Avem experienta necesara pentru a ajuta clientii sa faca fata provocarilor si de a atinge un nou nivel de performanta prin intermediul sistemelor de contabilitate, audit, fiscalitate si control de gestiune.

Agricultura

Agricultura

In prezent companiile active in industria agricola se confrunta cu o mare provocare: de a produce si de ajuta, in acelasi timp, la conservarea resurselor naturale, cum ar fi pamantul, apa si biodiversitatea.