• BDO România anunță o nouă promovare în funcția de Partener a Andreei Munteanu în cadrul diviziei TAX
Article:

BDO România anunță o nouă promovare în funcția de Partener a Andreei Munteanu în cadrul diviziei TAX

09 februarie 2022

Cu peste 14 ani de experiență în consultanță, majoritatea în BDO, Andreea este Tax training leader în BDO România și coordonator al liniilor de M&A și Corporate International Tax, având o vastă experiență în impozite directe și indirecte, principala ei expertiză fiind impozitul pe profit și taxarea internațională.

Andreea a creat o echipă solidă, care a devenit unul dintre motoarele de dezvoltare ale BDO Tax. Împreună cu echipa sa, Andreea dorește să ridice performanțele companiei, aducând plusvaloare diviziei Tax.

De asemenea, ea a dezvoltat cunoștințe profunde în maximizarea valorii atributelor Tax, fiind responsabilă de coordonarea și realizarea a numeroaselor revizii fiscale, due diligence, reorganizări (divizări, fuziuni, schimb de acțiuni , transfer de business), precum și de frunizarea de consultanță la cerere.

„Ma simt onorata si, in acelasi timp, bucuroasa pentru numirea mea ca Partener in cadrul BDO Tax. In primul rand as dori sa multumesc lui Dan Barascu si lui Alin Irimia pentru votul de incredere si sprijinul acordat de-a lungul timpului, iar in al doilea rand, as dori sa multumesc echipei pentru profesionalismul si daruirea de care a dat dovadă in realizarea unor proiecte complexe care sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue.

Din noua pozitie imi doresc sa continuam consolidarea si dezvoltarea echipei in vederea acordarii de servicii de calitate clientilor nostrii si, de asemenea, sa venim in sprijinul acestora cu introducerea pe piata de noi produse digitale menite sa le usureze munca.””, declară Andreea.

 

Despre BDO România

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanta financiara, juridica si de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondata in 1963, si care deține in prezent 1600 de birouri și 91,000 de angajați  în 167 de țări.