Comunicări licitații

Procedurile noastre de vânzare și comunicare sunt elaborate cu rigurozitate pentru a respecta principiile de transparență, echitate și concurență, astfel încât toate părțile interesate să aibă acces egal la informații și șanse echitabile în achiziționarea activelor.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare cu privire la anunțurile publicate, facilitând astfel o participare informată și a oricărei persoane interesate.

.

Valorificări de active

Vă invităm să parcurgeți mai jos lista actualizată a activelor scoase la vânzare în cadrul procedurilor gestionate de echipa noastră.
Află mai multe

Ne angajăm să gestionăm activele din patrimoniul societăților debitoare cu maximă transparență și cu respectarea tuturor prevederilor legale. Valorificările de active sunt efectuate respectând principiile de publicitate, transparență, echitate și concurență, asigurând astfel un proces corect și verificabil. Explorați publicațiile noastre de vânzare pentru a descoperi active disponibile și pentru a participa la procedurile de valorificare. Pentru informații suplimentare și suport, vă rugăm să contactați echipa noastră: valorificari.active@bdo.ro. 

.

Comunicate

Parcurgeți mai jos Comunicările Publice emise de echipa noastră urmând principiile de informare și transparență, cu respectarea tuturor prevederilor legale.
Află mai multe
.

Arhivă

Vedeți mai jos instoricul anunțurilor de Valorificări Active și Comunicări publicate de echipa noastră în linie cu prevederile legale.
Află mai multe