• Insolventa si restructurare

Rezultate durabile. Stabilizare rapida.

In prezent, mediul de afaceri devine tot mai dinamic, iar companiile pot intalni dificultati in adaptarea la noile conditii, pot risca sa piarda oportunitati si sa inregistreze scaderi ale cotei de piata si destul de des se confrunta cu insolventa.

  • Lichidarea voluntara

Acest proces are loc ca urmare a vointei si sub controlul actionarilor / asociatilor unei companii. In cadrul acestei proceduri, lichidatorul valorifica activele societatii si distribuie sumele obtinute in acest proces catre creditori si catre proprietarii acesteia. Este un proces terminal, urmat de radierea companiei.

  • Reorganizarea judiciara/ Lichidare judiciara

Misiunea noastra ca administratori judiciari este de a identifica si exploata oportunitatile pe care compania insolventa le are pentru a fi reorganizata astfel incat sa ofere creditorilor o alternativa mai buna decat cea care presupune vanzarea activelor in cadrul unei proceduri de lichidare.

Principala provocare pentru un practician in insolventa este de a actiona rapid si judicios in scopul de a identifica si implementa cele mai bune solutii pentru a obtine cat mai mult posibil din exploatarea / valorificarea activelor companiei.

  • Consultanta

Oferim servicii de consultanta clientilor pentru care nu sunt nominalizati de catre instanta de judecata in calitate de lichidator judiciar sau administratori, cum ar fi: asistenta juridica pentru companiile aflate in insolventa, evaluarea posibilitatilor de recuperare a creantelor impotriva societatilor aflate in insolventa, pregatirea si punerea in aplicare a planurilor de reorganizare pentru companiile aflate in insolventa, analiza si identificarea solutiei optime pentru iesirea pe o piata.

 

Pentru mai multe detalii despre acest subiect, va rugam sa trimiteti mesajul dvs. la:

Niculae Balan
Senior Partner

Geanina Oancea
Business Restructuring, Partner