• Audit intern si servicii conexe

Un focus puternic, un control mai bun

Echipele noastre de auditori interni includ specialisti in domeniile: IT, fiscalitate, contabilitate, raportare financiara (IFRS / IAS), resurse umane. Coordonarea se face de catre profesionisti cu experienta locala (CAFR, AIR) si internationala (SUA-CIA, SUA-CISA, SUA-IIR). Metodologia noastra este dezvoltata in conformitate cu standardele internationale emise de Institutul American de auditori interni si adoptate de CAFR.

 

Audit intern

Adaptam programele de audit pentru a detecta deficientele sistemelor in timp util. Ca urmare, aducem in atentia conducerii problemele identificate si recomandarile cu privire la domenii importante, cum ar fi esecuri ale sistemului de control, riscurile care nu sunt abordate de catre fluxul de proces real sau alocarea defectuoasa a resurselor. Un nivel de prioritate care indica urgenta corectiilor necesare este atasat la fiecare recomandare.

 

Servicii de integritate. Detectarea si prevenirea fraudei

Companiile se confrunta cu provocari semnificative in ceea ce priveste gestionarea fraudei si a riscului de coruptie in economia globala de astazi.

Oferim consultanta clientilor cu privire la riscul de frauda si mijloacele prin care se pot preveni, detecta si remedia aparitia unor astfel de procese. Pentru prevenirea si detectarea unor astfel de situatii, analizam sistemele de procese, de control si de prelucrare a datelor interne, in scopul de a verifica riscurile potentiale si pentru a dezvolta o strategie de urgenta. 

 

Revizuirea sistemelor IT

Investigam securitatea si fiabilitatea sistemelor informatice si a proceselor si sprijinim clientii in crearea unor sisteme eficiente de gestionare a riscurilor. Interventiile noastre sunt finalizate cu rapoarte care includ recomandari pentru imbunatatirea deficientelor constatate si solutii pentru prevenirea unor potentiale riscuri.

 

Raportari cu termene foarte scurte – asistenta in modelare si implementare

Echipa noastra poate defini si asista clientii in punerea in aplicare a proceselor necesare si in integrarea acestora in sistemele interne in vigoare, astfel incat sa se accelereze intocmirea situatiilor financiare.

Pentru mai multe detalii despre acest subiect, va rugam sa trimiteti mesajul dvs. la:

Birou Bucuresti

Cristian Iliescu
Managing Partner

Vasile Bulata
Head of Audit & Assurance Senior Partner

Răzvan Cocei
Audit & Assurance Partner

George Stancu
Audit & Assurance Partner

Mircea Tudor
Audit & Assurance Partner

Cristian Iriciuc
Audit & Assurance Partner

Birou Cluj

Dan Apostol
Coordinator BDO Cluj, Partner

Birou Timisoara

Dan Stirbu
Coordinator BDO Timisoara, Partner