• Consultanta Fiscala

Legislatia fiscala interna si internationala este in continua evolutie. Legile si reglementarile fiscale sunt complexe, iar autoritatile fiscale din intreaga lume devin mai vigilente.

Indiferent daca nevoile dvs. sunt limitate la o singura tara - sau ca va confruntati cu probleme fiscale in mai multe tari - cu BDO aveti acces direct la specialisti cu experienta in domeniul fiscal, cu o intelegere profunda a dreptului fiscal national si a principiilor fiscale internationale. Profesionistii nostri din sectorul fiscal se bazeaza pe experienta lor si cunostintele specifice industriei pentru a oferi informatiile si sfaturile de care aveti nevoie pentru a mentine conformitatea si valoarea adaugata - oriunde faceti afaceri.

Organizatia noastra este construita pe relatii personale puternice. La BDO ne asiguram ca aveti acces la profesionisti de nivel superior, fara niveluri de birocratie.

Avem o structura de organizatie supla si putem raspunde rapid.

Adoptam o abordare practica, lucrand cu dumneavoastra de la a oferi sfaturi pana la implementare.

Profesionistii nostri din sectorul fiscal lucreaza indeaproape, astfel incat sa aducem cunostintele de la BDO la toate angajamentele noastre - fie ca sunteti o companie multinationala, o afacere privata sau o persoana fizica.