• Cristian Iliescu este noul Managing Partner al BDO România
Article:

Cristian Iliescu este noul Managing Partner al BDO România

12 ianuarie 2022

Cristian Iliescu, Managing Partner |

BDO Romania anunța numirea lui Cristian Iliescu in funcția de Managing Partner.

 

Cu o experiență de peste 22 de ani dobândită in cadrul BDO Romania si deținând in ultimii 15 ani poziția de Partener Audit & Assurance, Cristian a coordonat misiuni de audit si consultanță de anvergura pentru clienți locali si internaționali si a asigurat funcția de IFRS Country Leader. Cristian este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) si al Corpului Experților Contabili si Contabililor Autorizați din Romania (CECCAR).

“ Sunt onorat de numirea mea ca Managing Partner, cu atât mai mult cu cat mandatul meu începe in perioada in care BDO urmează sa aniverseze 30 de ani de prezenta in Romania.

Sunt încrezător in perspectivele BDO de a continua sa crească pe piața din Romania si de a se adapta  provocărilor unui mediu de afaceri in permanenta schimbare. Ne vom concentra pe consolidarea echipei si investiția in oameni, pe extinderea capabilităților digitale precum si pe valorificarea profilului multidisciplinar al organizației noastre.

Îmi propun ca BDO sa rămână o organizație de top, in continua dezvoltare, având echipa in centrul strategiei noastre, ca un element cheie al misiunii noastre de a oferi mediului de afaceri din Romania  servicii de calitate la cel mai înalt nivel” declara Cristian Iliescu.

 

Despre BDO Romania

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanta financiara, juridica si de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondata in 1963, si care deține in prezent 1600 de birouri și 91,000 de angajați  în 167 de țări.