• Alin Irimia, Transfer Pricing Partner BDO Romania, ales in Consiliul Superior al Camerei Consultantilor Fiscali

Alin Irimia, Transfer Pricing Partner BDO Romania, ales in Consiliul Superior al Camerei Consultantilor Fiscali

24 aprilie 2017

Alin Irimia, Transfer Pricing Partner BDO Romania, a fost ales sambata, 22 aprilie 2017, in Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali. Desemnarea membrilor a avut loc la Palatul Patriarhiei, sala Aula Magna – Teoctist Patriarhul, in cadrul Conferintei ordinare anuale a Camerei Consultantilor Fiscali (CCF).

Printre subiectele dezbatute in cadrul conferintei s-au numarat prezentarea raportului anual de activitate al Consiliului superior si a situatiilor financiare pe 2016, prezentarea proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul in curs, precum si alegerea si eliberarea membrilor Consiliului superior, membrilor Comisiei de auditori statutari si alegerea si eliberarea membrilor Comisie de apel.

Alin Irimia, actual membru in Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, are o experienta de 19 ani in fiscalitate, dintre care 6 ani a coordonat Directia de Preturi de Transfer din cadrul ANAF. Alin a fost direct implicat in redactarea legislatiei nationale in domeniul preturilor de transfer si analiza de risc si a reprezentat Romania in cadrul Comisiei Europene la comitete de reglementare responsabile pentru preturile de transfer si control electronic.